Νέα

Ο κος Νικόλαος Μαμαλούγκας, Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Τομέα Περιβάλλοντος της ΕΥΔ ΥΜΕΠΕΡΑΑ, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης στο 9ο OTS Forum

Ο κος Νικόλαος Μαμαλούγκας, Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Τομέα Περιβάλλοντος της ΕΥΔ ΥΜΕΠΕΡΑΑ, στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης θα μας τιμήσει με την παρουσία του όπου και θα πραγματοποιήσει εισήγηση σχετική με θέμα: ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΕΥΑ ΤΗΝ ΠΠ 2014-2020»

Read More

Ανακοίνωση Νέου Χορηγού

Η εταιρεία Deloitte υποστηρίζει το 9ο OTS Forum ως χορηγός. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, εκπρόσωπος της εταιρείας θα παρουσιάσει τo  σύστημα διοίκησης προσωπικού «legiscodex» .

Read More

Ο κος Πάνος Οπλοποιός, Σύμβουλος της Υπουργού Τουρισμού Σε Θέματα Ψηφιακής Τεχνολογίας & Πληροφορικής στο 9ο OTS Forum

  Ο κος Πάνος Οπλοποιός, Σύμβουλος σε θέματα Ψηφιακής Τεχνολογίας της Υπουργού Τουρισμού θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο 9ο OTS Forum όπου και θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα: «Ψηφιακός Τουρισμός: 4 Άξονες Στρατηγικού Σχεδιασμού – Προκλήσεις & Προοπτικές».

Read More

Η κα Ελένη Χαλβατζά – Διευθύντρια Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Πληροφορικής Δήμου Αθηναίων στο 9ο OTS Forum

  Η κα Ελένη Χαλβατζά, Διευθύντρια Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Πληροφορικής Δήμου Αθηναίων, θα μας τιμήσει με την παρουσία της στο 9ο OTS Forum όπου και θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα: «Καθολική εφαρμογή ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων με ψηφιακή υπογραφή στο Δήμο Αθηναίων».

Read More

Ο κος Δημήτριος Τσουφλίδης, Προϊστάμενος Τμήματος Διαφάνειας και Υποστήριξης Συστημάτων ΠΕ Πέλλας στο 9ο OTS Forum

  Ο κος Δημήτριος Τσουφλίδης, Προϊστάμενος Τμήματος Διαφάνειας και Υποστήριξης Συστημάτων ΠΕ Πέλλας θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο 9ο OTS FORUM όπου και θα πραγματοποιήσει εισήγηση με τίτλο: «Η οικονομική κρίση ως ευκαιρία για τις Περιφέρειες».

Read More

Η κα Ευανθία Τομπουλίδου, Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής Δήμου Ωραιοκάστρου στο 9ο OTS Forum 2017

  Η κα Ευανθία Τομπουλίδου, Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμματισμού  Οργάνωσης & Πληροφορικής Δήμου Ωραιοκάστρου θα μας τιμήσει με την παρουσία της στο 9ο OTS Forum όπου και θα πραγματοποιήσει εισήγηση σχετική με «Disaster Recovery» Σενάρια.

Read More

YDATA Open One

Έχοντας ως προτεραιότητα τη διαρκή εξέλιξη των προϊόντων μας, ώστε να είναι σύγχρονα, αποτελεσματικά και να ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους, παρουσιάζουμε το πληροφοριακό σύστημα YDATA Open One. Το YDATA Open One είναι μια πρωτοποριακή λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των λειτουργιών των Επιχειρήσεων Ύδρευσης & Αποχέτευσης με προηγμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά, η οποία αξιοποιεί cloud […]

Read More

Η cosmo-ONE μέγας χορηγός στο 9ο OTS Forum

Η εταιρεία cosmo-ONE υποστηρίζει το 9ο OTS Forum ως μέγας χορηγός. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, εκπρόσωπος της εταιρείας θα παρουσιάσει την πλατφόρμα «Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών».

Read More

Ο κος Νικόλαος Παπαδόπουλος, Αν. Προϊστάμενος Μηχανογραφικού Κέντρου Δήμου Γλυφάδας στο 9ο OTS FORUM

  Ο κος Νικόλαος Παπαδόπουλος, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Μηχανογραφικού Κέντρου του Δήμου Γλυφάδας, θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο 9ο OTS FORUM όπου και θα πραγματοποιήσει εισήγηση σχετική με τη «Διαχείριση Διαδικασιών».

Read More

Ο κος Ευάγγελος Πίτσας, Προϊστάμενος Δ/νσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Πληροφορικής Δήμου Κέρκυρας στο 9ο OTS FORUM

  Ο κος Ευάγγελος Πίτσας, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Κέρκυρας θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο 9ο OTS Forum όπου και θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα τη «Διαχείριση Διαδικασιών».

Read More
Back to top